In deze sombere tijd, waar cafés en restaurants weer gesloten worden, mogen wij gelukkig nog iets. Ook wij mogen geen eten of drinken serveren maar poolen mag nog wel. Helaas zitten er wel wat voorwaarden aan vast maar we kunnen elkaar wel blijven zien.

Poolen kan uitsluitend op reservering en maximaal 4 personen per tafel. De bar is dus gesloten maar om te poolen kan je ons altijd appen. Wij zijn de hele week bereikbaar op nummer 013-5367711.

Om het voor ons een beetje werkbaar te houden zijn wij geopend donderdag tot en met zaterdag van 19.00 tot 23.00, en zondag van 14.00 tot 18.00. Reserveringen kunnen alleen op hele uren en voor volle uren. Tafelhuur is voor alle uren €15,00 per tafel per uur.

Reserveringen kunnen alleen via WhatsApp op nummer 013-5367711. Na reservering krijg je een betaalverzoek en bevestiging via App. Reserveringen zijn pas definitief na voldoen van het betaalverzoek, Als er te weinig aanmeldingen zijn voor een bepaald uur zullen we deze helaas moeten annuleren. Uiteraard krijg je dan je geld terug en een alternatief uur aangeboden.

Omdat ze tegen ons zeuren, moeten wij dit helaas ook tegen jullie doen. Wij mogen geen eten of drinken serveren maar jullie mogen dit zelf ook niet meenemen. Gezondheidscheck en registratie zijn per persoon verplicht. Net als even handen desinfecteren. Vrije inloop is ook niet mogelijk, alleen reserveringen.

We hopen dat jullie begrip hebben voor alle maatregelen. Vervelen is niet nodig, we mogen gelukkig nog iets doen. Leuker kunnen we het niet maken, makkelijker wel. We zien jullie appjes graag binnen komen.